Opvoeden, zo werkt het!

Tijdens de lockdowns en sluiting (basis-)scholen kan het je echt te veel worden. Je schiet vaker uit je slof, hebt een kort lontje, kan er niks meer bij hebben… Hoe houd je je gezinsleven gezellig en positief? In deze brochure vind je 20 opvoedtips die je verder kunnen helpen.

>> KLIK HIER OF OP HET PLAATJE OM DE PDF TE OPENEN <<

De contactgegevens uit deze brochure uit 2006 zijn verouderd. Maar de inhoud niet! Ik heb besloten de brochure beschikbaar te stellen, omdat ouders juist tijdens de lockdown en schoolsluiting ondersteuning bij het opvoeden goed kunnen gebruiken.

DISCLAIMER De opvoedtips in deze brochure zijn gebaseerd op uitgebreid literatuuronderzoek. Omdat de tekst uit 2006 is (en de bronnen nog wat ouder) zijn sommige zinnen misschien wat anders dan ik ze nu zou formuleren.