Themis Toolbox

Apparent bouwt mee aan de Themis methodiek en de Themis Toolbox

Themis is een methodiek voor groepswerk, die toepasbaar is in groepen volwassenen die zich in kwetsbare situaties bevinden, waardoor ze hun plek in de samenleving moeilijk kunnen vinden. Ze behoren bijvoorbeeld tot een minderheid, spreken de taal niet, hebben geen werk of zijn geïsoleerd geraakt. Door dit type groepswerk komen zij in contact met anderen, krijgen ze toegang tot hulpbronnen en worden ze uitgedaagd hun positie in het leven te veranderen.

In deze brochure vind je in het kort de ontwerpprincipes van de Themis-methodiek beschreven en bij elke fase een werkvorm uit de Themis Toolbox.

In co-creatie met:

  • Vantrood Educational Services www.vantrood.nl

Download hier de brochure: >> Proeve Themis Toolbox <<